Sommar och semestrar

och härliga dagar

Nu har snart juli passerat och semestern är igång för fullt för många, men sen finns det många som är tappra och jobbar.

Oavsett om just du har semester eller bara vill unna dig en lång fika så bakar vi för dig sju dagar i veckan. Vissa utav våra butiker har lite kortare öppettider, och en del av butikerna har stängt på söndagar, för att veta hur just ditt favoritkondis har öppet ta en kik på våra öppettider  . Men annars är det mesta som vanligt, vår populära soppbuffé har tagit sommaruppehåll, och kommer tillbaka vecka 33.

Kom gärna förbi på en kopp kaffe och något sött till, en riktigt varm dag kanske en islatte passar bättre?  Är ni på väg till stranden, glöm då inte att köpa med dig fika och något gott att dricka till, finns det något bättre än att njuta av en nybakad bulle och en kall dryck i den värmande solen efter ett svalkande dopp! Vill du njuta av en lyxfrukost hemma istället, ja då vet du var du hittar nybakat surdegsbröd 😍

Är du mer matsugen rekommenderar jag en sväng förbi vårt konditori i Sävedalenhttps på Göteborgsvägen 74, där har vi nyheter i lunch utbudet såsom pizza och bakad potatis, så gott och ett måste att prova.

Varmt välkommen till oss, vi bakar för dig 🩷