Nu är det full aktivitet i bageriet

degar ska sättas, knådas och kanelbullar ska knytas

För på fredag är det Kanelbullens dag.

Du får var femte bulle på köpet, ett riktigt gott erbjudande, gäller både i butik och i vår webshop,

Ska du köpa många är det smidigt att förbeställa, och du vet väl att du kan boka med leverans? Du bestämmer plats och tid, vi levererar, smidigare kan det knappast bli?

Vi har flera olika varianter, allt för att det ska finnas en kanelbulle som passar just dig, dina kollegor, kompisar och familjen.

Vår klassiska knut, varje bulle omsorgsfullt knuten för hand  med råvaror av högsta kvalité, äkta kanel, riktigt smör, socker, sirap samt ett uns kakao.

Vegansk kanelbulle, formad som en snäcka, med ett saftigt innehåll som bara får en att vattnas i munnen, perfekt även för dig som är mjölk allergiker.

Nytt för i år är att vi kan erbjuda en glutenfri bulle på förbeställning, den glutenfria bullen är från Fria Bröd, då vi inte kan producera glutenfritt själv eftersom vi inte har lämpliga lokaler för detta, men vi vill ändå att alla ska kunna njuta av en bulle på kanelbullens dag.

Som sagt förberedelserna är i full gång och vi räknar med att baka många kanelbullar, men vill du vara på riktigt säkra sidan förbeställ gärna!

Vi bakar för dig, sedan 1962

Kanelbulle i korg med kaffekopp