Studenten runt hörnet

Vi hjälper dig med studenttårtan

Startskottet för sommaren måste väl ändå vara alla studenter, examen och skolavslutningar och denna vecka vet jag att de första studenterna sätter igång, för att sen pågå i två till tre veckor. För många är det en hektisk tid och mycket ska hinnas med,  men det är också en fantastisk och minnesvärd period, fylld med glädje, förväntan och avslut men också början på något nytt.

För oss på Cederleüfs & Svenheimers innebär denna tid på året att vi med glädje bistår med vår kunskap, expertis och hantverk när det gäller tårtor, för det är väl ändå ett måste när man firar en student, examen eller en skolavslutning?

Till student firandet brukar klassiska studenttårtan i form av en studentmössa mest populär, men på senare år har även bildtårta blivit ett uppskattat inslag på mottagningen. Tårtorna finns i flera storlekar, just för att passa både små och stora firanden, tårtorna och mycket mer finns att beställa i vår webbshop https://shop.cederleufssvenheimers.se/sortiment/student-234, vill du ha personlig hjälp är du varmt välkommen in till någon av våra butiker så hjälper vi dig att välja en tårta som passar just för ert firande.

Vi bakar för dig, sedan 1962 🩷